четвъртък, 21 януари 2016 г.

ПОРЪЧКА И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Нашият екип подготвя за вас, изработва лично и комплектова материали за занимания по дадена тема. 
Всеки комплект съдържа лесни, интересни, образователни, креативни занимания с необходимите за тях материали и упътване "стъпка по стъпка", както и допълни идеи и напътствия за занимания, експерименти или допълнителни изследвания. Повечето занимания могат да бъдат надграждани, доразвивани и използвани многократно. Получавате много часове пълноценно общуване, създавате спомени и неусетно трупате нови знания ...

Заниманията са предвидени като семейни дейности. Необходимо е участието поне на един възрастен. Предоставяме възможности за възстановяване, изграждане, поддържане на връзката родител-дете. Помагаме за едно пълноценно общуване в малкото свободно време, което на нас, възрастните, все не ни достига.
За момента предлагаме занимания за следните възрастови групи:
1-2г11м 3-5г11м 6-9г

* Ако желаете да направите поръчка, свържете се с нас чрез страницата ни във Фейсбук или с и-мейл ТУК сме описали стъпките от порчката до получаването.
Всяка кутия може да бъде закупена при следните условия:
АКО НЕ Е УПОМЕНАТО ДРУГО:
1. ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА - когато имаме нова тема, предлагаме материалите на предвирателна продажба. При предплащане на вашата поръчка (по банка, чрез Revolut или по друг удобен за вас начин) - Комплектите за възраст 3-6 и 6-9 са на цена 25лв за брой. -Торбичката за най-малките (1-3) е на цена 20лв

Revolut е най-бързият начин да платите и да ви бъде платено.

Изпращанията и заявките за пари от хора трябва да се случват толкова лесно, колкото е докосването на един бутон, затова ние направихме точно това. Дните на размяна на банкова информация и преследването на хора са в миналото.

Можете бързо, лесно и безплатно да си направите регистрация 

2. РЕДОВНА ЦЕНА - "старите" теми са с цени: Комплект за възраст 3-6 и 6-9 струва 30лв. Торбичката за най-малките(1-3г) е с редовна цена от 25лв В този случай може да заплатите и при получаването с наложен платеж. (Внимание! Куриерите добавят такса при наложен платеж) И в двата случай транспортните разходи са за ваша сметка.
СРОК ЗА ДОСТАВКА - Ако не е упоменато друго - 10(десет) работни дни от потвърждение на плащането, потвърждаването на вашата поръчка (при наложен платеж) или от началната дата за изпращане (при предварителна поръчка).
ИНДИВИДУАЛНИ ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ КОМПЛЕКТИ - материали, които са разработени специално за вас, с имена и друга лична тематика се заплащат предварително. ОТСТЪПКИ
За една поръчка може да се възползвате само от един вид допълнителна отстъпка/намаление на редовната цена.
1. При поръчка на 2 до 10 пълни комплекта с доставка на един адрес, ползвате 10% отстъпка от общата сума.

2. За по-големи количества - 11 и повече броя - договаряне на индивидуални условия за цена и доставка. НАПРАВЕТЕ СВОЙ КОМПЛЕКТ Може да подберете от предлаганите занимания за различни възрастови групи и от различни теми. За целта пишете на нашия и-мейл или в лично съобщение на страницата ни във фейсбук. В и-мейла за потвърждение на вашата поръчка ще ви уведомим и за нейната стойност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар